3 de febr. 2014

Un diumenge qualsevol

Un diumenge qualsevol és el títol d´un film protagonitzat per Al Pacino que ens narra una història transversal sobre el fascinant esport del futbol americà. Ahir era l diumenge següent a haver creat i constituït la Plataforma Defensora dels drets dels advocats especialistes en Dret Penal, de la qual tinc el gran honor de ser el President per decisió de tots els constituents....I per a sorpresa meva, va i rebo via Facebook un missatge a les 4:00 de la matinada en el qual em titllen de "cobarde " i "mediocre" (-vaig pensar : " No ofèn qui vol, la dita popular diu que pot ofendre qui realment pot"-). 
No és el cas de la personalitat que ostenta càrrec col-legial a Reus i que esdevé la autora d'aquests mots. Sense dubte la hora del missatge (04:00) demostra que aquesta persona no dormia i tenint en compte que era "Coso blanco" salouenc.... No fa falta dir res més.
El diumenge d'ahir no va ser un diumenge qualsevol perquè els Falcons de Mar de Seattle han guanyat la SuperBowl, i l'Atlétic de Madrid es col·loca en primer Lloc de la lliga espanyola des del meu  enyorat 1996. Curiosament l´any 1996 era un any carregat de "Moguda Seattle" (dos anys abans havia mort Cobain suicidat...). 
Un cicle perfecte: 1996-2004 (Futbol americà, Seattle, Atl . de Madrid) i per arrodonir-ho : Simplement genial diumenge amb un altre Cros Solidari al Camp de Tarragona...amb un incipient atleta de la meva sang : Donato Júnior.